Pages

Pages

Vacatures

Kom jij ons bedieningsteam versterken?

Wij zijn op zoek naar een horeca topper die net als ons van het vak houdt en passie heeft voor lekker eten en een goed glas wijn.

Wil jij werken in een jong en enthousiast team, met een 4 daagse werkweek. Met uiteraard ook tijd voor je sociale leven, want wij weten dat ook dit heel erg belangrijk is. Solliciteer dan nu! Niet fulltime? Ook dat is mogelijk. Bel of e-mail ons en we maken graag kennis met jou.

 

Ben je op zoek naar een leuk bijbaantje? 

Wij zijn ook op zoek naar enthousiaste mensen die af en toe ons bedieningsteam komen versterken.

 

 

Reserveren

Hoe je bij ons kunt reserveren? Via de eenvoudige App hieronder!

En als het systeem aangeeft dat we vol zitten, bel gerust! Wellicht is er nog een plekje vrij.
 

Cadeau doen

Wil jij een cadeaubon cadeau doen? Laat ons weten voor welk bedrag en wij zorgen dat deze klaarligt.
Uiteraard kun je tijdens openingstijden ook gewoon binnenlopen. 

Een bijzondere wens voor een cadeaubon, door er bijvoorbeeld een fles wijn bij te doen?! Uiteraard kan dat. 
Laat het ons weten en wij zorgen ervoor. 

Mail: info@wijn-bistrobarsamen.nl
Tel: +31 478 562 496

 

Samen Cadeaubon

Contactgevens

 

logo

Schoolstraat 31
5801 BN Venray

+31 478 562 496
info@wijn-bistrobarsamen.nl


Taste voor Thuis

Samen Taste Arrangementen 21.04 kopie

De taste arrangementen kunnen voor vrijdag, zaterdag en zondag besteld worden. Gewoon om thuis te genieten van allerlei heerlijkheden. 


  • Het taste arrangement presenteren wij als een verrassingsmenu. Eventuele speciale (dieet)wensen kunnen bij de bestelling doorgegeven worden.
  • Het is goed om te weten dat het geen enkel probleem is om de bestelling een dagje in de koelkast te bewaren. 
  • Mocht je voor een andere dag een taste arrrangement willen bestellen of mocht de afhaaltijd niet uitkomen, neem dan even persoonlijk contact met ons op. Dan kijken we hoe we dit samen kunnen oplossen.

 

 

Over ons

Tim heeft na zijn opleiding in het buitenland (Bonaire) gewerkt als chef-kok. Daarnaast heeft hij voor verschillende meester-koks gewerkt, zoals Toine Hermsen, René Brienen en Paul Pollux. De laatste 2,5 jaar was Tim werkzaam als sous chef bij de Beejekurf.

Na jaren gewerkt te hebben op verschillende niveaus en typen horeca, wilde Tim graag een volgende stap maken en met het openen van Wijn & Bistrobar Samen werd deze droom werkelijkheid.

 

Het Concept

Gebruikmakend van goede en eerlijke producten is Tim met zijn kennis in staat om vanuit een ambachtelijke keuken alles zelf te maken. Om zo de gasten te verrassen met eenvoudig, maar van hoge kwaliteit eten en producten.

Door de ervaring en contacten met leveranciers en kleine wijnimporteurs worden de gasten voorzien van een goed wijnadvies, passend bij hun smaakprofiel. Juist door deze contacten, kan hij ook verrassend en vernieuwend blijven, waardoor het interessant blijft voor de gast.

Wijn & Bistrobar Samen wil een middag of avond genieten met familie en / of vrienden weer toegankelijk maken voor een breed publiek.

Openingstijden

Wij doen het net even anders met onze openingstijden.
Bij ons ben je welkom van donderdag tot en met maandag.

 
donderdag: 17.00 - 23.00
vrijdag: 17.00 - 00.00
zaterdag: 17.00 - 00.00
zondag: 17.00 - 23.00*
maandag: 17.00 - 23.00
dinsdag en woensdag: gesloten

* Laatste zondag van de maand is het 'Hallo zondag' vanaf 13.00 uur