Laat je verrassen

We mogen jullie weer in het restaurant en op het terras ontvangen. Net even anders dan normaal en dat vraagt van iedereen aanpassingsvermogen. Om jullie zoveel als mogelijk de kans te geven om te genieten van onze keuken, kun je nu voortaan ook bij ons terecht voor de lunch. Van donderdag tot en met maandag zijn wij voortaan vanaf 12:00 uur geopend. Bij alles wat we doen volgen wij de richtlijnen van de RIVM en de KHN.

Restaurant


Wil je plaatsnemen in het restaurant dan kan dat enkel op reservering en met vier personen aan één tafel, uitgezonderd meer personen uit één huishouden. Helaas kunnen we hier geen uitzonderingen in maken! Wil je reserveren voor meer dan 4 personen dan vragen we je om te bellen of mailen. 
De lunch is vanaf 12:00 tot 15:00 uur te reserveren en voor het diner kun je vanaf 16:00 terecht. Terras

Ook voor het terras kun je reserveren, waarbij het belangrijk is om te vermelden dat bij tegenvallend weer we de reservering niet naar binnen kunnen verplaatsen. Het terras is bij goed weer geopend vanaf 12:00 uur. We serveren daar de lunch-, borrel- en dinerkaart. 

Mocht je online niet kunnen reserveren dan vragen wij je om contact met ons op te nemen zodat wij kunnen kijken wat er nog mogelijk is.

Extra mogelijkheden

Wil jij wel genieten van onze gerechten maar wil je dat liever nog even thuis doen of ben je met een groepje van 4 of meer personen, dan kan dat. Geniet thuis van onze taste arrangementen, die je op vrijdag en zaterdag kunt afhalen. Als je een taste arrangement bestelt dan krijg je de gebruikelijke uitleg over de gerechten en de wijnen in je inbox. 
Klik hier voor de exacte details.

Dankbaar


Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor alle enthousiaste reacties, kaartjes, bloemen en de vele bestellingen die we de afgelopen periode van jullie mochten ontvangen.